Ser Sassy Utan Att Spendera På Din Bröllopsklänning

Malin
januari 23, 2018

På 3 månader kommer jag att gå nerför gången och träffa min man framför altaret. Det finns så många saker att tänka på och så många förberedelser att göra, som bröllopsrestaurang, bröllopstal. För att inte tala om, måste jag också tänka på vilken klänning jag ska ha på eller jag kommer sluta ha på sig något som jag inte gillar. Sanningens sanning är att jag redan har valt en klänning att bära, men jag överväger fortfarande om det är värt att spendera på en klänning som du bara kommer att ha på sig en gång. Lycklig för mig, jag har en vän som är en modeexpert och hon är väldigt villig att ge mig en hjälpande hand med mitt bröllopsklädsel dilemma. Hon gav mig ett råd om att välja vilken brudklänning som ska ha på sig och går något så här:

”Jag har sett den klänningen du vill bära, men jag vet också hur praktiskt du är när det gäller att spendera pengar. Det bästa sättet att hantera detta problem är att fokusera mer på att hitta enkla bröllopsklänningar som går med säsongens utveckling. På så sätt kan du fortfarande hitta en elegant klänning, även om du är på budget. ”
Hon är också snäll nog att skicka mig bilder på några av de fashionabla enkla bröllopsklänningarna i år.

1. Kappa bröllopsklänningar – Enligt min vän är sheath tyg väldigt ”in” den här säsongen och hon rekommenderade dessa 2 designer för att jag ska välja på.

Av de 2 mönster som erbjuds mig kan jag föreställa mig att jag bär den andra klänningen mer än den första. Jag vill bara visa upp mer hud och vara vackert vacker på min stora dag. Den första klänningen verkade lite traditionell och jag kan inte se mig själv sätta på den klänningen.

2. Andra enkla bröllopsklänningar – Förutom de 2 klänningsalternativen som visas ovan rekommenderade hon även andra enkla bröllopsklänningar.

Jag tycker om den tredje klänningen bland de andra 2 eftersom den utstrålar ordet ”elegans” överallt. Bortsett från det är stilen mycket modern, så jag tror att jag skulle gå för det här alternativet också.

Tack vare min vän, nu kan jag begränsa mitt alternativ med bara 2 fantastiskt utseende klänning som är rätt för säsongen och rätt för min budget också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *